Reviews from FEBO Amsterdam

Recent reviews

5.0
WPG Uitgevers
22 April 2024

Altijd lekker de borrelboxen van de FEBO. Goede flexibiliteit bij het filiaal Amsteldijk. Had de boxen iets later nodig dan besteld. Geen probleem. Topper!!

WPG Uitgevers
16 January 2024

We plaatsen regelmatig een bestelling bij FEBO Amsteldijk wanneer we een bedrijfsborrel hebben. Vriendelijk en flexibel personeel, altijd op tijd bij het afhalen en uiteraard super lekker!!

Quincy
4 February 2022

Geweldig kon de bestelling gelijk afhalen toen ik er was! Eten was top

Beyza
4 May 2021

Ze zijn suppper suppper snell en heel lekker lekker vers thuis en altijd lief en aardig voor de deur febo i love you❤️

Nick
27 March 2021

Top service! Kwamen helemaal naar zuidoostbeemster gereden! Bestelling was compleet en warm, wat wil je nog meer! Sowieso hier bestellen! FEBO Amsteldijk is de beste

Jolijn
10 March 2021
Meijer Bouw
10 February 2021

Wat een geweldige FEBO is dit. Ik woon aan de andere kant van de stad en kan na 21:00 de deur niet uit. De FEBO vestiging waar ik normaal bestel Gelderlandplein via Deliveroo duurt altijd erg lang en er ontbreekt vaak een deel. Nu dat ik erachter kwam dat er 1 echte FEBO is die weet wat snelheid, service en kwaliteit is, heb ik daar besteld. Via WWW.FEBO.NL de postcode 1078RT en de optie AFHALEN gedaan. Bij de opmerkingen zoals aangegeven mijn adres gegevens ingevuld. De prijzen zijn zelfs 10% goedkoper dan Deliveroo. Binnen 15 minuten hadden wij een complete bestelling. Super kwaliteit en een leuk handgeschreven kaartje van het personeel. Als ik 10 sterren kon uitdelen had ik het gedaan. Als ik meer fooi dan de €10,- had kunnen geven had ik ook dat gedaan. Nooit geen andere FEBO meer. FEBO Amsteldijk is met recht de oudste en de beste.

Rik
7 February 2021

Fucking top! Super snel ondanks de sneeuw! Super service! Aanrader!

w baars
28 January 2021

geweldige services gewoon thuisbezorgd buiten de bezorggebied om was super lekker zoals we van febo gewend waren was heerlijk na 2 jaar

Steve
31 December 2020

Goed eten, vriendelijk personeel. Febo Amsteldijk is zeker aan te raden!